GOOGLE MAPS

GRIP MULIGHETEN,
BLI FUNNET!

GOOGLE MAPS/LOKALT SØK

Du har sikkert vært ute etter et produkt eller tjeneste og benyttet deg av søkemotoren Google. Da har du nok lagt merke til kartet som dukker opp i søkeresultatet. Dette er Google Maps også kjent som ”Google lokalt søk”. Med Google Maps vil man få opp et kart over de ulike bedriftene som befinner seg i området du har søkt på. Denne oversikten viser de aktuelle bedriftenes profil som kan inneholde telefon, webadresse, adresse mm. Dette byr på mange muligheter for din bedrift!

VERDIEN AV GOOGLE MAPS

Google er en av de største søkemotorene, og en høy rangering i Googlesøket er en stor verdi for din bedrift. Ved å optimalisere din bedrifts oppføring, kan man øke synligheten i Google Maps og Googels organiske søk.

DETTE GJØR VI FOR DEG

Vi hjelper deg med å registrere din bedrift med en oppføring i Google Maps, samt optimalisere din profil med logo, link til nettside, telefon, adresse osv. Dette gjør at kunder kan finne deg i Google kartet når de søker etter tjenesten eller produktet du leverer. Har du allerede en oppføring og kun ønsker å bli mer synlig, kan vi hjelpe deg med optimalisering!

 

 

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon. Vi ser frem til å samarbeide med deg!

KOM I KONTAKT MED OSS

Har du spørsmål eller ønsker å samarbeide med oss på ditt neste prosjekt?

© 2018 PIXEL STUDIO AS ETT KREATIVT DESIGNBYRÅ BASERT I OSLO

KONTAKT

© 2018 PIXEL STUDIO AS

ETT KREATIVT DESIGNBYRÅ BASERT I OSLO

GRIP MULIGHETEN,
BLI FUNNET!

 

© 2018 PIXEL STUDIO AS

KREATIVT DESIGNBYRÅ BASERT I OSLO