GOOGLE ANNONSERINGS

DIGITAL MARKEDSFØRING

GOOGLE ANNONSERING

TJENESTER

HJEM

>

>

>

GOOGLE ANNONSERING

SYNES DU IKKE,

FINNES DU IKKE!

HVA ER GOOGLE ANNONSERING/GOOGLE ADWORDS?

Mange benytter seg av søkemotoren Google når de er på utkikk etter et spesifikk produkt eller tjeneste. Det som gjør Google Adwords til en svært effektiv annonseringskanal er at det kun er personer som søker etter akkurat din tjenestene eller produkt som vil se annonsene dine.  Med Google Adwords betaler du derfor kun for eksponeringen mot potensielle kunder!

 

Google Adwords har en ”pay per click” betalingsmodell, det betyr at du kun betaler når noen klikker på annonsen din. Du setter opp et budsjett som fungerer som et kontantkort,  hver gang noen klikker seg inn på siden din blir det trukket fra dette beløpet. Med Google Adwords vil du ha full kontroll over markedsføringsbudsjettet!

 

I tillegg til at annonsene kun vises når kunden benytter seg av dine søkeord kan vi også segmentere ytterligere. Leverer bedriften din kun til personer på Østlandet kan vi begrense søket geografisk slik at det kun er personer på Østlandet som vil se annonsene dine. På denne måten sparer du penger ved at personer utenfor dekningsområdet ikke kan klikke på annonsen. Annonsene kan også stilles inn for å vises på visse klokkeslett. Retter din bedrift seg mot andre bedrifter kan man vise annonsen kun i arbeidstiden da kjøpsavgjørelser blir gjort. På denne måten minimerer man klikk fra privatpersoner.

HVORFOR PIXEL STUDIO?

Alle som jobber med annonsering hos oss har tatt eksamener hos Google og fått sertifisering. Det blir også brukt mye tid på å holde oss oppdatert på nye trender og oppdateringer som kommer fra Google. Du kan være sikker på at vi gjør vårt ytterste for at du skal bli mer synlig, samtidig som du tiltrekker deg nye kunder!

 

Vi kan hjelpe deg helt eller delvis med opprettelse og administrasjon av kampanjene dine. Målet er at du skal få mest mulig klikk for pengene dine og god synlighet blant kundene.

 

Du vil hver måned få en oversikt over hvor mange som har sett annonsene, annonse plassering, hvor mange som har klikket og hvor mye som er brukt av ”klikk budsjettet”. Dersom du selv ønsker å følge med på kampanjen kan du enkelt logge deg inn på bedriftens Adwordskonto.

 

Sporing gir oss muligheten til  å kontinuerlig se responsen fra kundene, for så å gjøre justeringer. I motsetting til en avisannonse kan man på nett justere ut i fra den responsen man får fra de besøkende. Dette gjør at du man får en mer effektiv markedsføring og ikke minst mer konestandseffektiv.

 

Vi vil kontinuerlig gjøre justeringer for å oppnå maksimal effekt, for eksempel å legge inn nye, eller endre søkeord. Vi vil legge inn nye annonser eller endre de du allerede har. Du kan være trygg på at vi gjør vårt ytterste for at du skal bli mer synlig!

 

 

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon. Vi ser frem til å samarbeide med deg!

KOM I KONTAKT MED OSS

Har du spørsmål eller ønsker å samarbeide med oss på ditt neste prosjekt?

© 2018 PIXEL STUDIO AS ETT KREATIVT DESIGNBYRÅ BASERT I OSLO

KONTAKT

© 2018 PIXEL STUDIO AS

ETT KREATIVT DESIGNBYRÅ BASERT I OSLO

SYNES DU IKKE,

FINNES DU IKKE!

© 2018 PIXEL STUDIO AS

KREATIVT DESIGNBYRÅ BASERT I OSLO