FACEBOOK ANNONSERING

Møt kundene

der de er!

FACEBOOK ANNONSERING

Facebook er et av verdens største sosiale medier med over 500 millioner brukere. Facebook annonsering er en svært lønnsom annonseringskanal, der man kan rett annonnsene mot akkurat din målgruppe . Dette er mulig da Facebook har informasjon om hvor brukeren bor, alder og hvilke interesser brukeren har. Derfor vil annonsene kun bli vist til den aktuelle kundegruppen.

HVILKE MULIGHETER HAR MAN?

Når det kommer til Facebook annonsering finnes det to muligheter:

 

Annonse: En Facebook annonse kan være et bilde med tekst og en link til nettsiden din. Hvis målgruppen din er: Kvinner i alderen 30-40, lokalisert i Oslo som liker interiør vil annonsen kun vises  for brukere som tilfredstiller disse kriteriene. På denne måten kan du få god effekt selv på et lite budsjett.

 

 

Sponset innlegg: Med et sponset innlegg ønsker man å promotere et innlegg som bedriften har lagt ut på sin Facebook side. På samme måte som en annonse kan man velge målgruppen for kampanjen. Man kan også velge å rette annonseringen mot brukere som allerede liker Facebook siden din, da du vet at de er interessert i produkt eller tjenesten du leverer. Fordelen med et sponset innlegg, er at dersom en bruker ”liker” dette innlegget vil dette bli synlig for vennene til denne brukeren, som potensielt gjør at du kan kan nå ut til et stort antall brukere. Et sponset innlegg er ypperlig dersom man har en konkurranse!

HVA KAN VI GJØRE FOR DEG?

Vår oppgave er å gi deg best mulig eksponering mot potensielle kunder. Vi kan hjelpe til med hele eller deler av kampanjen og kan være en god støttespiller i din markedsføringsstrategi.

 

- Finne din målgruppe

- Strategi

- Opprettelse av Facebook Advertising konto

- Rådgivning og utforming av annonser

- Optimalisering av nye og eksisterende kampanjer

 

 

 

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon. Vi ser frem til å samarbeide med deg!

KOM I KONTAKT MED OSS

Har du spørsmål eller ønsker å samarbeide med oss på ditt neste prosjekt?

© 2018 PIXEL STUDIO AS ETT KREATIVT DESIGNBYRÅ BASERT I OSLO

KONTAKT

© 2018 PIXEL STUDIO AS

ETT KREATIVT DESIGNBYRÅ BASERT I OSLO

Møt kundene

der de er!

 

© 2018 PIXEL STUDIO AS

KREATIVT DESIGNBYRÅ BASERT I OSLO